knop-ik-wil-opvang-bieden-170 knop-ik-zoek-een-gastouder-170 knop-ik-heb-zelf-een-gastouder-gevonden-170

Ik heb zelf een gastouder gevonden

U heeft gekozen voor gastouderopvang en heeft zelf al een gastouder gevonden. Iemand uit uw nabije omgeving of uit de familie. Graag maken wij geheel vrijblijvend een afspraak met u en met uw gastouder om te bespreken wat er mogelijk is bij ons gastouderbureau. Wij willen graag dat uw gastouder zich bij ons thuis voelt, en dat u van te voren weet wat u van ons mag verwachten.  Wij willen graag tevreden klanten en gastouders die lange tijd bij ons blijven!
Om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag moet uw gastouder erkend zijn en ingeschreven staan in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Staat uw gastouder nog niet ingeschreven? Gastouderbureau de Veenborg heeft een uitgebreid cursustraject om dit te realiseren.

Overstapaanbod De Veenborg

  1. De gastouder/pedagogisch medewerker ontvangt een eenmalige overstapvergoeding van € 50 per kind (bij meer dan 25 uur opvang per kind per maand).
  2. De eerste maand betaalt de ouder geen bemiddelingskosten aan  de Veenborg.
  3. Hierna betaalt de ouder maandelijks de lage bemiddelingskosten van maximaal €1,00 per uur. Voor koppelingen met veel uur opvang hebben wij een speciale korting!
  4. De afspraken die u reeds met elkaar gemaakt hebt in de koppelingsovereenkomst bij uw oude gastouderbureau blijven intact.
  5. Stapt u van een kinderdagverblijf over met een pedagogisch medewerker? Dan stellen wij een nieuwe koppelingsovereenkomst voor u op.
  6. Wij regelen voor u de gehele inschrijving van uw gastouder in het LRKP.

Hoe stapt u over?

  1. Eerst in uw contract nakijken wat de opzegtermijn van uw huidige gastouderbureau is, dit is normaal 1 maand.
  2. U zegt de overeenkomst met uw huidige gastouderbureau/kinderdagverblijf op en beëindigt een eventuele incassomachtiging die u hebt afgegeven.
  3. U vult dit inschrijfformulier in en stapt over naar de Veenborg