knop-ik-wil-opvang-bieden-170 knop-ik-zoek-een-gastouder-170 knop-ik-heb-zelf-een-gastouder-gevonden-170

De Veenborg

Wij bieden gastouderopvang van een goede kwaliteit met veel persoonlijke aandacht voor zowel de vraagouders als de gastouders. Wij kiezen voor kleinschaligheid. Onze doelstelling is: Ouders met een gerust hart naar het werk laten gaan, zonder zorgen  over de kinderopvang, flexibiliteit, kwaliteit en betaalbaarheid! Gastouderbureau de Veenborg voor maatwerk in kinderopvang!

De Veenborg voordelen

  1. Flexibliteit voor wat betreft dagen en tijden van opvang.
  2. Voor zowel de vraagouder als de gastouder is er begeleiding vanuit het gastouderbureau om de kinderopvang zo goed mogelijk te laten verlopen.
  3. Alle gastouders staan geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang. Er is controle op kwaliteit door het gastouderbureau en door de GGD.
  4. Alle afspraken met betrekking tot halen, brengen, financiën, wanneer wel en wanneer niet doorbetalen staan duidelijk op papier. Dus minder ergernis voor beide partijen hierover.
  5. Overal waar kinderen worden opgevangen wordt een risico inventarisatie Veiligheid & Gezondheid uitgevoerd, met een bijbehorend Actieplan om het welzijn van de kinderen zoveel mogelijk te waarborgen.
  6. Bij gastouderopvang  is het mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen, deze maandelijkse tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang kan oplopen tot honderden euro’s per maand.

Alle cursussen, contactavonden en certificaten vergoeden wij voor onze gastouders.Wij doen open en eerlijk zaken met elkaar. Heeft een gastouder spullen nodig om haar werk goed te kunnen doen, zoals bijvoorbeeld een bedje of een buggy, dan spreken we een budget af, en dan kan ze deze aanschaffen.